Pali dileri droge u Negotinu, zaplenjeno više od 28 kilograma marihuane

Izvor: RTS, 26.Maj.2019, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pali dileri droge u Negotinu, zaplenjeno više od 28 kilograma marihuane


Policija u Negotinu zaplenila je više od 28 kilograma marihuane i uhapsila I. S. iz Negotina i D. C. iz Niša, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je MUP.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaplenjeno više od 28 kilograma marihuane

Izvor: Večernje novosti, 26.Maj.2019

Pripadnici MUP u Negotinu zaplenili su više od 28 kilograma marihuane i uhapsili dve osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga Pripadnici MUP u Negotinu zaplenili su više od 28 kilograma...

Nastavak na Večernje novosti...

ZAPLENJENO SKORO 30 KILOGRAMA Uhapšeni Negotinac i Nišlija zbog narkotika

Izvor: Blic, 26.Maj.2019

Negotinska policija uhapsila je I. S.(33) iz okoline Negotina i još jednog muškarca D. C.(61) iz Niša zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.