Izvor: Blic, 24.Okt.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palata pravde evakuisana zbog lažne dojave o bombi

Palata pravde u Beogradu bila je danas evakuisana na dva sata, treći put ove sedmice, zbog lažne anonimne dojave da je u toj zgradi podmetnuta bomba.

Današnja lažna dojava je 46. od početka ove godine, a uputila ju je anonimna osoba na broj (policije) 92 u 9.20 sati, izjavila je Tanjugu portparol suda Ivana Ramić. Pretragu zgrade obavile su sudska straža i jedinice policije Savski venac i pošto je konstatovano da nema opasnosti, građani i zaposleni vratili su se u zgradu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << suda oko 11.30 sati.

Policija je za sada identifikovala troje lažnih dojavljivača bombi u Palati pravde, od kojih je jedan već osuđen na maksimalnu zatvorsku kaznu od godinu dana zatvora.

Prvu lažnu dojavu ove godine uputila je 20. februara Milena Ilić, kojoj se suđenje nastavlja u ponedeljak u Drugom opstinkosm sudu u Beogradu. Palata pravde u Savskoj ulici ima sedam spratova i u njoj su smešteni Okružni sud, Prvi i Drugi opštinski sud i nadležna tužilaštva. U zgradi je zaposleno oko 2.000 ljudi, a dnevno kroz nju prođe oko 5.000 građana.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Palata pravde evakuisana zbog lažne dojave o bombi

Izvor: Kurir, 24.Okt.2008

BEOGRAD, 24. oktobra (Tanjug) - Palata pravde u Beogradu bila je danas evakuisana na dva sata, treći put ove sedmice, zbog lažne anonimne dojave da je u toj zgradi podmetnuta bomba. Današnja lažna dojava je 46. od početka ove godine, a uputila ju je anonimna osoba na broj (policije) 92 u 9.20 sati,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.