Izvor: Blic, 26.Nov.2021, 11:52

PRVI SNIMAK NESREĆE U UMCI Prednji deo autobusa potpuno uništen, DESETORO POVREĐENIH, putnici iskakali kroz razbijena stakla (VIDEO)

Oko 9.30 časova došlo je do saobraćajne nezgode u Dubokom kod Obrenovca, na Obrenovačkom putu između Umke i Bariča, a prema prvim informacijama, sudarili su se autobus javog prevoza na liniji 860 i kamion.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUDAR NA "CRNOJ TAČKI" OBRENOVAČKOG PUTA Saobraćaj obustavljen, u toku izvlačenje autobusa, povređeni zbrinuti u Urgentom centru (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 26.Nov.2021

Obrenovački put, u delu kod mesta Duboka, između Umke i Bariča, gde se tokom pre podneva dogodila saobraćajna nesraće kada su se sudarili autobus gradskog prevoza na liniji 860 i kamion sa prikolicom, zatvoren je za saobraćaj, a trenutno je u toku izvlačenje autobusa.

Nastavak na Blic...

Prijava protiv vozača koji je udario u autobus kod Umke, kako je došlo do udesa

Izvor: RTS, 26.Nov.2021

Jutros je izbegnuta velika tragedija, kada su se na putu između Umke i Bariča sudarili kamion i autobus. Prednji deo autobusa je potpuno uništen, razbijena su stakla. Autobus se praktično naslonio na brdo pored puta stranom gde su vrata, pa su putnici izlazili kroz razbijene prozore. Šest...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.