PRONAĐENI BEZ SVESTI U CISTERINI U FUTOGU: Jedan od četvorice migranata preminuo u bolnici

Izvor: Večernje novosti, 22.Maj.2019, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRONAĐENI BEZ SVESTI U CISTERINI U FUTOGU: Jedan od četvorice migranata preminuo u bolnici

Tri pacijenta, teškog opšteg stanja se nalaze na Odeljenju intenzivne terapije Urgentnog centra gde se sprovode mere intenzivnog lečenja i terapije – kažu u KCV JEDAN od četvorice migranata pronađenih u utorak u cisterni kamiona u Futogu, u sredu je preminuo u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine. U ranim jutarnjim satima, kako navode u PR službi Kliničkog centra Vojvodine, jedan od četiri muške osobe koje su u utorak primljene sa znakovima toplotnog udara >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i hipoksije, posle sprovedenih intenzivnih mera reanimacije i lečenja, je preminula. - Tri pacijenta, teškog opšteg stanja se nalaze na Odeljenju intenzivne terapije Urgentnog centra gde se sprovode mere intenzivnog lečenja i terapije – kažu u KCV. Pročitajte još - Futog: U cisterni nađeni migranti bez svesti Podsećamo, četvorica muškaraca starosti između 20 i 3o godina, pronađeni su juče oko podne, kadada je vozač dovezao kamion u perionicu u Futogu. Kada su radnici otvorili cisternu, u njoj su ugledali četvoricu mladića bez svesti. Oni su u teškom stanju, kolima Hitne pomoći prevezeni u Urgentni centar, gde je jedan od njih u sredu preminuo.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo IZNEMOGLI MIGRANT pronađen u cisternu u Futogu! Ostala trojica i dalje između ŽIVOTA I SMRTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2019

Jedan od četvorice migranata pronađenih u utorak u cisterni kamiona u Futogu jutros je preminuo u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine...- Jedan od četiri muške osobe koje su juče primljene sa znakovima toplotnog udara i hipoksije, posle sprovedenih intenzivnih mera reanimacije i lečenja,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.