PRESRETNUTA NEOBIČNA POŠILJKA Carinici u kutiji pronašli 11 bočica sa SREDSTVIMA ZA POTENCIJU

Izvor: Blic, 03.Feb.2017, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRESRETNUTA NEOBIČNA POŠILJKA Carinici u kutiji pronašli 11 bočica sa SREDSTVIMA ZA POTENCIJU

Carinici su 2. februara 2017. godine prilikom kontrole pošiljaka na carinskoj ispostavi Pošta Beograd zaplenili 11 bočica sa stimulativnim sredstvima za potenciju.

U pošiljci koja je od nepoznatog pošiljaoca iz Beča stigla za primaoca u Beogradu pronađeno je 11 bočica stimulativnih sredstava „Rush“, „22 Days“, „Pig“, „Fist“, „Amsterdam black label“ i „Titanium“.

Zbog sumnje da je reč o robi koja je na listi zabranjenih, ili psihoaktivnih kontrolisanih supstanci, ona je privremeno zadržana i predata policiji u dalju nadležnost.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Carinici našli čudnu pošiljku: Sva sreća da je nisu dirali, jer bi svi dobili nenormalnu erekciju

Izvor: Telegraf.rs, 03.Feb.2017

Carinici su prilikom kontrole pošiljaka na carinskoj ispostavi Pošta Beograd zaplenili 11 bočica sa stimulativnim sredstvima za potenciju, saopštila je danas Uprava carine...U pošiljci koja je od nepoznatog pošiljaoca iz Beča stigla za primaoca u Beogradu juče je pronađeno 11 bočica stimulativnih...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.