POSLE NESREĆE OD POLICAJACA TRAŽIO CIGARETU: Neverovatna potera za pijanim vozačem u Boru (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 09.Jan.2019, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE NESREĆE OD POLICAJACA TRAŽIO CIGARETU: Neverovatna potera za pijanim vozačem u Boru (FOTO)

Pre nego što su ga policijske patrole stigle, M.M. je, iznenada, izgubio kontrolu nad vozilom i zakucao se rudničke vagone BOR – "Ma, dobro sam. Nego, imate li cigaretu..." Ovo je u sredu uveče, nakon što je, vozeći u potpuno pijanom stanju, najpre udario taksi vozilo u centru grada, pa se u pokušaju da pobegne zabio u rudničke voziće, muzejske eksponate i turističu atratkciju Bora postavljene na traci koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << razdvaja dva kolseka, upitao zaprepašćene policajce njihov sugrađanin M.M. (50), koji je upravljao vozilom marke „reno“.Ovaj Boranin koji je, nezvanično, bio pijan, prvo je u centru Bora, u Ulici Moše Pijade, udario u taksi vozilo, nakon čega je pokušao da pobegne sa lica mesta. Međutim, pozvana je policija čija je patrola krenula za M.M.Međutim, pre nego što su ga stigli, M.M. je, iznenada, izgubio kontrolu nad vozilom, i zakucao se rudničke vagone. Posle toga, okrenuo se na putu i prava je sreća da nije došlo do veće nesreće.PROČITAJTE JOŠ: Novi Sad: Pijani vozač uleteo među ljude (VIDEO)Kada su policajci stigli, izvukli su iz auta M.M. i pitali ga da li je dobro, na šta im je on odgovorio potvrdno i zatražio cigaretu. Organi reda su tek tada videli da je ovaj Boranin toliko pijan da je jedva stajao na nogama, zbog čega je odmah odvene na Odeljenje trijaže Opšte bolnice u Boru, radi ispiranja želudca.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

"IMATE LI CIGARETU" Posle sudara i filmske potere u Boru, pijani vozač zaprepastio policajce pitanjem

Izvor: Blic, 10.Jan.2019, 16:10

"Ma, dobro sam. Nego, imate li cigaretu.." Ovo je u sredu uveče, nakon što je, vozeći u potpuno pijanom stanju, najpre udario taksi vozilo u centru grada, pa se u pokušaju da pobegne zabio u rudničke voziće, muzejske eksponate i turističu atratkciju Bora postavljene na traci koja razdvaja dva...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.