Izvor: Blic, 18.Maj.2023, 19:08

"POROĐAJI KRENULI, A TRUDNICE ZAROBLJENE" Ovo su heroji učerašnjeg "potopa" u Novom Sadu: Gurali smo automobile, IZVLAČILI IH IZ BLATA, na sve strane je bio haos (FOTO, VIDEO)

Nije tajna da nevolje umeju da probude najbolje u ljudima, a tome svedoči i situacija na novosadskim ulicama na koje se juče samo tokom večernjih časova sručilo kiše ravno količini stogodišnjeg proseka padavina. Ljudi su bivali zarobljeni u svojim automobilima, u javnom prevozu, nemoćni da dođu svojih kuća, na suvo i sigurno. Ipak, apsolutni pobednici ove situacije bili su novosadski policajci, koji su mimo svojih redovnih zaduženja nesebično pomagali sugrađanima na sve moguće načine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.