POLICIJSKI PRITVOR ZA VLASNIKA AUTO OTPADA JIM

Izvor: Kurir, 08.Nov.2011, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLICIJSKI PRITVOR ZA VLASNIKA AUTO OTPADA "JIM"

KRAGUJEVAC- Kragujevačka policija odredila je 48 časovni pritvor Miroslavu J. (36) vlasniku auto otpada "JIM" iz Mojsinja kod Čačka zbog sumnji da je izvršio više krivičnih dela teške krađe, krijumčarenja i "pranja" novca, saopštila je policija.

KRAGUJEVAC- Kragujevačka policija odredila je 48 časovni pritvor Miroslavu J. (36) vlasniku auto otpada "JIM" iz Mojsinja kod Čačka zbog sumnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da je izvršio više krivičnih dela teške krađe, krijumčarenja i "pranja" novca, saopštila je policija.

Kako je navedeno u saopštenju, kragujevačka kriminalistička policija je nakon višemesečnog operativnog rada uhapsila Miroslava J. na čijem otpadu u Mojsinju je oduzela veći broj motora, karoserija, vazdušnih jastuka i drugih delova za koje se sumnja da potiču iz krivičnih dela.

"Nakon višemesečnih provera, izvršenih preko Interpola, utvrđeno je da su oduzeti predmeti pripadali ukradenim putničkim vozilima marke 'audi' i 'folksvagen' novije proizvodnje", navedeno je u saopštenju u kojem se precizira da je rečo delovima sa osam putničkih vozila ukradenih u Srbiji i sa 13 vozila ukradenih u inostranstvu.

Posle isteka mere zadržavanja policija će, dodaje se u saopštenju, Miroslava J. uz krivičnu prijavu sprovesti istražnom sudiji Višeg suda u Kragujevcu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.