POGLEDAJTE Ovo su Srbi koji su prenosili kokain preko Atlantika

Izvor: Blic, 01.Jul.2015, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGLEDAJTE Ovo su Srbi koji su prenosili kokain preko Atlantika

Srpski MUP objavio je danas fotografije uhapšenih krijumčara kokaina, koji su pre mesec dana pali u dve velike akcije na Atlantskom okeanu. U vezi sa tim pokrenuti su krivični postupci protiv srpskih državljana: Dragoslava Živkovića (55), Ivana Gucovića (30) iz Beograda, Nemanje Perića (34) iz Obrenovca, Slavka Veselinovića (47) iz Kovina, Saše Jakovjevića (41) iz Nemačke, kao i Nikola Dondir (64), Gligorije Perović (64), Dragan Vasić (49).

Obe akcije dogodile su se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << krajem maja ove godine.

U zapleni na jahti "Amsterdamer" uhapšen je jedan Srbin, a zaplenjeno je 1,1 tona kokaina. Jahta je presretnuta u portugalskim vodama, a uputila se u španski Las Palmas.

Druga velika zaplena dogodila se nedelju dana kasnije, kada je na jahti "Martela" zaplenjneno 1,15 tona kokaina.

Racija je sprovedena u vodama kod Azorskih ostrva: detaljnim pretresom jahte u centralnom delu plovila nađena su dva lažna zida unutar kojih su bili skriveni paketi kokaina, u ukupnoj količini od 1150 kilograma.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.