PLjAČKA POŠTE U KIKINDI: Maskirani muškarac satarom zapretio službenici

Izvor: Večernje novosti, 14.Jun.2019, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLjAČKA POŠTE U KIKINDI: Maskirani muškarac satarom zapretio službenici

Kako “Novosti” saznaju visok, mršav muškarac, u crnoj odeći i maskiran, ušao je oko 13, 20 sati i službenici se obratio rečima” Daj novac, nemoj da komplikuješ” Nepoznati maskirani muškarac, sa fantomkom na glavi i satarom u ruci danas je opljačkao filijalu PTT-a u Mikronaselju u Kikindi. Kako “Novosti” saznaju visok, mršav muškarac, u crnoj odeći i maskiran, ušao je oko 13, 20 sati u prostorije pošte u ovom delu Kikinde i službenici se obratio rečima” >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Daj novac, nemoj da komplikuješ””.Uplašena radnica, koja je sama radila u toj pošti, dala mu je novac, ali, ipak, ne celokupnu sumu koju je u tom trenutku imala u kasi. Napadač nije vređao službenicu pošte, nije pokušao ni da je povredi, a nije ni proveravao da li ima još novca u kasi. Čim je dobio novac, pobegao je u nepoznatom pravu, a službenica je pozvala policiju i kolege iz Glavne pošte.PROČITAJTE: Oružana pljačka menjačnice u Leskovcu Uviđaj na licu mesta je još u toku i nije poznato koliko novca je napadač odneo.Maskirani napadač očigledno je dobro znao da u pošti u ovom, inače, gusto naseljenom delu Kikinde, sa mnogo stambenih zgrada, radi samo jedna službenica. Nema sumnje i da mu je dobro poznato radno vreme ove pošte, koja stanke prima od sedam do 14 sati, pa je čekao da pljačku počini pri kraju radnog vremena.Drugi detalji ove pljačke za sada nisu poznati, a istraga je u toku.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

UHAPŠENI PLjAČKAŠI POŠTE U KIKINDI: Autobusom novac poneli za Borču

Izvor: Večernje novosti, 15.Jun.2019, 12:01

U autobusu u Borči, policija je uhapsila T.M. (21) i V.V. (22) iz Kikinde, kod kojih je pronašla sumu od 250.000 dinara, koliko su odneli iz pošte u Kikindi Brzom i efikasnom akcijom, policija u Kikindi pronašla je i uhapsila muškarca koji je u maskiran, sa fantomkom i satarom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.