Izvor: Blic, 26.Nov.2019, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLATILE NJEGOVIH 4.000 EVRA, PA GA MALTRETIRALE Dve iznuđivačice otkupile dug, pa naplaćivale kamatu dužniku!

Niška policija u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom uhapsila je A. K. (27), S. S. (32) i M. V. (34) iz Aleksinca, zbog da su od šezdesetosmogodišnjeg muškarca iznuđivali novac na ime njegovog duga od 4.000 evra prema jednoj osobi i, uz pretnje, zahtevali da plaća kamatu na mesečnom nivou što je oštećeni i činio.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PLATILE NJEGOVIH 4.000 EVRA, PA GA MALTRETIRALE Dve iznuđivačice otkupile dug, pa naplaćivale kamatu dužniku!

Izvor: Press, 26.Nov.2019

Niška policija u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom uhapsila je A. K. (27), S. S. (32) i M. V. (34) iz Aleksinca, zbog da su od šezdesetosmogodišnjeg muškarca iznuđivali novac na ime njegovog duga od 4.000 evra prema jednoj osobi i, uz pretnje, zahtevali da plaća kamatu na mesečnom...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.