Izvor: Blic, 04.Feb.2022, 16:53

PAO "PINK PANTER" KOJI JE KRAO DIJAMANTE Uhapšen u Novom Sadu tokom SUMANUTE PREVARE sa lažnim dokumentima, uspeo da obmane i tužioca!

Pripadnici MUP u Novom Sadu uhapsili su D. M. iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je učinio tri krivična dela navođenje na overavanje neistinitog sadržaja. Kako saznajemo uhapšeni je dobro poznati pripadnik "Pink Pantera" koji je učestvovao u velikoj pljački juvelirnice u Francuskoj!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen član "Pink Pantera"; odala ga lažna dokumenta

Izvor: B92, 04.Feb.2022

Policija u Novom Sadu uhapsila je D. M. iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio tri krivična dela navođenje na overavanje neistinitog sadržaja...Sumnja se da je on, koristeći dokumentaciju druge osobe, izvadio ličnu kartu i pasoš na tuđe ime...Zatim je, kako se sumnja, sa lažnim...

Nastavak na B92...

Pink Panter kojeg Francuska juri već 15 godina uhapšen u Novom Sadu zbog lažne lične

Izvor: Luftika.rs, 04.Feb.2022

Pripadnici novosadskog MUP-a uhapsili su D. M. iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je počinio tri krivična dela. Kako javljaju mediji u Srbiji, uhapšeni je dobro poznati pripadnik „Pink Pantera“, koji je učestvovao u velikoj pljački dragulja u Francuskoj.. Sumnja se da je D. M., koristeći...

Nastavak na Luftika.rs...

Novosadska policija uhapsila „Pink pantera“?

Izvor: NoviSad.com, 05.Feb.2022, 10:01

Novosadska policija uhapsila je D. M. (47) iz Beograda, zbog sumnje da je učinio tri krivična dela navođenje na overavanje neistinitog sadržaja. Prema pisanju medija, uhapšeni je pripadnik međunarodne kriminalne grupe „Pink panter“..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.