Ovo su osumnjičeni za otmicu Petra iz Stare Pazove: Dečaka držali 20 sati u napuštenoj vikendici

Izvor: Večernje novosti, 28.Okt.2019, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su osumnjičeni za otmicu Petra iz Stare Pazove: Dečaka držali 20 sati u napuštenoj vikendici

"Išli su pet-šest kilometara kroz šumu i došli do lokacije gde je jedan od uhapšenih ukazao gde se Petar nalazio", rekao je direktor policije Rebić BRZOM akcijom policije uhapšena su trojica osumnjičenih za otmicu Petra Mitrovića (13) iz Stare Pazove, dok je protiv jednog maloletnika podneta krivična prijava.Pročitajte još: Kako je pronađen Petar (13): Novi detalji o brzoj reakciji policije i nehumanim otmičarimaKako saznaje „Blic”, reč je o Marku Jovišiću >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << (54) iz Stare Pazove i njegova dva sina, L. J. (19) i drugom koji je maloletan, kao i osamnaestogodišnjem Aleksi Mrđi iz ovog grada.Sumnja se da su oni u subotu oko 23.30 časova u Ulici Branka Radičevića u Staroj Pazovi presreli trinaestogodišnjeg dečaka koji je vozio bicikl, oteli ga i vezali, a zatim putničkim automobilom marke "punto" odvezli u napuštenu vikendicu u Belegišu gde ga je čuvao L. J.Načelnik policije Dejan Kovačević je neposredno rukovodio operacijom i bio sa policijom koja je vršila pregled terena."Išli su pet-šest kilometara kroz šumu i došli do lokacije gde je jedan od uhapšenih ukazao gde se Petar nalazio", rekao je Rebić. Dečak nije bio vezan, ali jeste boravio 20 sati u nehumanim uslovima, kaže direktor policije.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Novosadska policija već hapsila jednog od otmičara dečaka iz Stare Pazove

Izvor: Radio 021, 29.Okt.2019, 12:01

Novosadska policija hapsila je M. J. (54), jednog od osumnjičenih za otmicu trinaestogodišnjeg Petra M. iz Stare Pazove, u dva navrata i to zbog teškog razbojništva i iznude...Kako piše Dnevnik, pre 15 godina, napadači u policijskim uniformama, na obodu Fruške gore, na putu od Iriškog venca ka...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.