Ovo je dizajaner koji je uhapšen zbog pedofilije: Srđan Šveljo osumnjičen da je zlostavljao dečake od 14 i 12 godina

Izvor: Večernje novosti, 29.Jan.2020, 02:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je dizajaner koji je uhapšen zbog pedofilije: Srđan Šveljo osumnjičen da je zlostavljao dečake od 14 i 12 godina

Maloletnici, uzrasta od 12 do 14 godina, prijavili su policiji da ih je dizajner Srđan Šveljo najpre skidao, a potom oblačio za fotografisanje Maloletnici, uzrasta od 12 do 14 godina, prijavili su policiji da ih je dizajner Srđan Šveljo najpre skidao, a potom oblačio za fotografisanje i na kraju zlostavljao.Novosadska policija uhapsila je večeras poznatog dizajnera i fotografa Srđana Švelja (1968) zbog sumnje da je kao modele za izradu eksplicitnih fotografija koristio >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << maloletnike i mlađa punoletna lica, koji dolaze u svratište i zauzvrat im davao narkotike.Na fotografijama,vidi se patrola koja odvodi dizajnera nakon hapšenja. Inače, Instagram nalog Švelja prepun je fotografija mladića različitih uzrasta, od kojih su mahom mlađi, tinejdžeri. Gotovo svaka fotografija ima seksualnu konotaciju, a njegovi modeli mahom su nagi.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Nađene eksplicitne fotografije dece u stanu stiliste Srđana Švelja

Izvor: Večernje novosti, 29.Jan.2020

Policija u Novom Sadu potvrdila hapšenje dizajnera i fotografa osumnjičenog da je seksualno iskorišćavao maloletnike NOVOSADSKA policija potvrdila je jutros da je uhapsila poznatog dizajnera i fotografa Srđana Švelja (52) zbog sumnje da je kao modele za izradu eksplicitnih...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.