Otmičaru sledi još 30 dana u pritvoru

Izvor: Večernje novosti, 24.Okt.2018, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otmičaru sledi još 30 dana u pritvoru

Senćanin Atila Tot saslušan juče u Višem javnom tužilaštvu zbog kidnapovanja devetogodišnjakinje. Rekao da Eriki nije hteo da učini ništa nažao. Barbara Vitez nestala je još 2016. SENĆANINU Atili Totu (56), koji se sumnjiči da je u subotu pokušao da otme devetogodišnju Eriku Čordaš, Više javno tužilaštvo odredilo je pritvor od 30 dana, zbog mogućnosti ponavljanja dela i uticaja na svedoke. Kako nezvanično saznajemo, Tot zvani Čita, inače višestruki >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << zatvorski povratnik, koji na savesti ima pokušaj silovanja i više krađa, od samog početka brani se time da nije imao lošu nameru i da je devojčica svojevoljno otišla sa njim, uz pristanak oca Šandora.PROČITAJTE JOŠ: Erika nije htela kući zbog bede? - To i jeste tako, nije se opirao hapšenju, niti pokušao da beži. Dete nije povredio, ali ostaje nedorečeno zbog čega devojčicu po dogovoru nije vratio kući - saznajemo od izvora bliskog istrazi.PROČITAJTE JOŠ: UHAPŠEN JER JE OTEO ERIKU ČORDAŠ? Pritvor za beskućnika Znajući debljinu Totovog dosijea, Senćani su se minulog vikenda digli na noge i krenuli da traže nestalu devojčicu. Dete je, na sreću, pronađeno živo i zdravo u napuštenoj kući kod Železničke stanice. - Svi smo se uplašili da se ne ponovi priča sa Barbarom Vitez, kojoj se posle skoro dve godine ne zna trag - kaže nam meštanka Ilona K.Barbara Vitez Barbara je nestala 25. novembra 2016. godine, ali do danas nije pronađena, niti se zna gde je. Kako su tada pričali njeni drugari, Barbara se u igri popela na stub mosta i pala u Tisu. I pored mnogih akcija, telo nije pronađeno, u javnosti su se pojavljivale razne informacije, ali njeni roditelji i dalje ne znaju gde im je dete. Sa istog mosta, pre nešto više od nedelju dana skočio je Nišlija Milan Milenković (36), čije je telo pronađeno posle četvorodnevne potrage. Njegovi najbliži i dalje ne mogu da veruju da je u pitanju samoubistvo, jer nije pokazivao znake depresije, niti je bio bolestan. PET ŽRTAVA IZVUKLI IZ TISE KOBNI most na Tisi bio je u medijima i sredinom septembra. Tada se petnaestogodišnja T. S., posle razgovora sa majkom, izdvojila iz društva, potrčala prema keju, u blizini mosta, i ušla u Tisu, najverovatnije u nameri da se ubije. Prolaznici su je primetili, izvukli na obalu i pozvali policiju. Od početka godine, Spasilačka jedinica "Senta" iz Tise je izvukla pet beživotnih tela.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Senta: Pritvor osumnjičenom za pokušaj otmice devetogodišnjakinje

Izvor: Radio 021, 24.Okt.2018

A.T. (56) iz Sente, koji se sumnjiči da je u subotu pokušao da otme devetogodišnju Eriku Čordaš, Više javno tužilaštvo odredilo je pritvor od 30 dana, zbog mogućnosti ponavljanja dela i uticaja na svedoke...Osumnjičeni, koji je od ranije poznat policiji, brani se time da nije imao lošu nameru...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.