Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2018, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEBEO DOSIJE: Beskućnik koji je osumnjičen da je oteo devojčicu iz Sente robijao zbog pokušaja SILOVANJA

A.T. (56) iz Sente, beskućniku koji je osumnjičen za otmicu devetogodišnje devojčice iz tog grada, u subotikčom Višem javnom tužilaštvu, nakon saslušanja, određen je pritvor u trajanju do 30 dana zbog opasnosti od uticaja na svedoke i ponavljanja krivičnog dela.

A.T. ima podeblji kriminalni dosije, a u sukob sa zakonom dolazio je, ne samo zbog krađa. On je pre nekoliko godina pokušao da siluje jednu ženu. Zbog toga je bio osuđen na četvorogodišnju zatvorsku kaznu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Baš zbog toga je proteklog vikenda u Senti vladalo pravo opsadno stanje. Nakon što je devojčicin otac, Šandor Čordaš, prijavio njen nestanak i ispričao sa kim je otišla sa salaša na periferiji Sente, oko četrdesetak policajaca i inspektora upustilo se u opsežnu potragu koja je imala povoljan ishod. Ginekološki pregled obavljen u Opštoj bolnici u Senti isključio je mogućnost da je A.T. nasrnuo na devojčicu - potvrdio je Kuriru izvor blizak istrazi.

U senćanskom Centru za socijalni rad odlučeno je da se, ubuduće, devojčica i njena dva brata sa biološkim roditeljima viđaju u strogo kontrolisanim uslovima.

Deca su, inače, i pre nemilog događaja bila smeštena u hraniteljskim porodicama, a tog vikenda im je bilo omogućemo da se vide sa ocem.

Devojčica ima poremećaj ponašanja, a i ranije je izlazila na ulicu. Otac i majka nemaju roditeljski kapacitet, ali su vezani za sinove i ćerku. Namera nadležnih nije bila da Šandora i njegovu suprugu liše roditeljskog prava. Najvažnije od svega je da je devojčica dobro i da joj se nije desilo ništa.

Pratite nas i na instagramu.

GDE ČITATE VESTI VEZANE ZA DEŠAVANJA NA KOSOVU I METOHIJI?

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Otmičaru sledi još 30 dana u pritvoru

Izvor: Večernje novosti, 24.Okt.2018, 08:45

Senćanin Atila Tot saslušan juče u Višem javnom tužilaštvu zbog kidnapovanja devetogodišnjakinje. Rekao da Eriki nije hteo da učini ništa nažao. Barbara Vitez nestala je još 2016. SENĆANINU Atili Totu (56), koji se sumnjiči da je u subotu pokušao da otme devetogodišnju...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.