Oteto vozilo pošte, povredjen Srbin

Izvor: S media, 28.Dec.2009, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oteto vozilo pošte, povredjen Srbin

Gojko Djurić (50) zadobio je danas u selu Breženik nadomak Goraždevca povrede kada su naoružani napadači zaustavili i oteli poštansko vozilo sa srpskim registarskim oznakama.

Regionalni portparol Kosovske policijske službe Zećir Keljmendi izjavio da se incident dogodio oko deset časova pre podne, kada su dvojica naoružanih napadača zaustavili vozilo u kome su se nalazila dvojica Srba.

Dežurni lekar u ambulanti u Goraždevcu Stanislava Radović izjavila da >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je Djuriću prva pomoć ukazana u toj ambulanti i da je imao ranu na potiljku iz koje je krvario.

"Nakon što smo mu ukazali pomoć hitno smo ga sanitetskim vozilom uputili u bolnicu u severni deo Kosovske Mitrovice ali je prema našim saznanjima na insistiranje pripadnika KPS odvezen u bolnicu u Peći", rekla je Radovićeva.

Keljmendi je potvrdio da je jedna od napadnutih osoba prevačena u gradsku bolnicu u Peći. On je dodao da je jedan od napadača koristio pištolj a drugi vatreno oružje sa dugom cevi.

U KPS su istakli da su uspeli da pronadju oteto vozilo, u šumi nadomak sela Grabovac, kao i da su u potragu za napadačima uključeni i psi tragači.

"Po našim saznanjima radi se o vozilu pošte a iz njega je ukradena pošiljka, a po rečima oštećenih u njima se nalazila i odredjena suma novca", dodao je portparol KPS.

Kako su rekli meštani Goraždevca sa povredjenim Djurićem u automobilu se nalazio i Momčilo Vulić.

Pripadnici KPS su blokirali deo Metohije i u toku je intezivna potraga za napadačima.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Metohiji oteto vozilo pošte, povređen Srbin

Izvor: Blic, 28.Dec.2009

Gojko Đurić (50) povređen je juče u deset sati u selu Breženik kod Goraždevca kada su dvojica naoružanih napadača zaustavila i ukrala poštansko vozilo sa srpskim registarskim oznakama u kojem je on bio sa kolegom Momčilom Vulićem. ..Regionalni portparol Kosovske policijske službe Zećir Keljmendi...

Nastavak na Blic...

Pljačka kod Goraždevca

Izvor: RTS, 28.Dec.2009

Povređena dva Srbina u napadu na poštansko vozilo u selu Breženik, nadomak Goraždevca. Pripadnici KPS-a blokirali jedno vreme deo Metohije. U toku intezivna potraga za napadačima. ..Dvojica naoružanih napadača otela su danas na putu između Peći i Goraždevca vozilo PTT Srbija, a tom prilikom...

Nastavak na RTS...

Srbin povređen u pljački kod Goraždevca

Izvor: Vesti-online.com, 28.Dec.2009

Srbin Gojko Đurić (50), koji je u ponedeljak povređen kada su dvojica naoružanih napadača otela i opljačkala vozilo PTT Srbije u blizini Goraždevca, u stabilnom je stanju i smešten je u bolnici u severnom delu Kosovske Mitrovice...Napadači su iz vozila odneli oko 80.000 dinara koje su bile namenjene...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napadnuti Srbi kod Peći

Izvor: Danas, 28.Dec.2009

Gojko Đurić (50) zadobio je u selu Breženik nadomak Goraždevca povrede kada su naoružani napadači zaustavili i oteli poštansko vozilo sa srpskim registarskim oznakama. Regionalni portparol KPS Zećir Keljmendi izjavio je da se incident dogodio oko deset časova pre podne, kada su dvojica naoružanih...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.