Osumnjičenom za ubistvo majke na Zvezdari određen pritvor

Izvor: Večernje novosti, 10.Jul.2019, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičenom za ubistvo majke na Zvezdari određen pritvor

Viši sud u Beogradu odredio je danas pritvor Nemanji M. (54), osumnjičenom da je pre dva dana ubio majku Stanojku M. (83) u porodicnoj kući na Zvezdari Viši sud u Beogradu odredio je danas pritvor Nemanji M. (54), osumnjičenom da je pre dva dana ubio majku Stanojku M. (83) u porodicnoj kući na Zvezdari.Osumnjičeni je prethodno na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu rekao da će svoju odbranu izneti naknadno tokom postupka. Na teret mu se stavlja krivično delo >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna do 40 godina zatvora.PROČITAJTE JOŠ: SIN NASMRT PRETUKAO MAJKU: Starica bila bolesna, muškarac imao psihičkih problema? (FOTO)U saopštenju suda se precizira da je sudija za prethodni postupak doneo rešenje kojim je prema osumniičenom odredio pritvor do 30 dana, zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će se kriti u slučaju boravka na slobodi, zbog osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, kao i da bi mogao u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.Protiv ovog rešenja osumnjičeni i njegov branilac imaju pravo žalbe krivičnom vanpretresnom veću suda, u roku od tri dana od prijema rešenja.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pritvor osumnjičenom za ubistvo majke na Zvezdari

Izvor: RTS, 10.Jul.2019

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor N. M. (54), osumnjičenom da je pre dva dana ubio majku S. M. (83) u porodičnoj kući na Zvezdari. . Osumnjičeni je prethodno na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu rekao da...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.