Pritvor osumnjičenom za ubistvo majke na Zvezdari

Izvor: RTS, 10.Jul.2019, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pritvor osumnjičenom za ubistvo majke na Zvezdari

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor N. M. (54), osumnjičenom da je pre dva dana ubio majku S. M. (83) u porodičnoj kući na Zvezdari.
Osumnjičeni je prethodno na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu rekao da će svoju odbranu izneti naknadno tokom postupka.
Na teret mu se stavlja krivično delo teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna do 40 godina zatvora.
U saopštenju suda se >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << precizira da je sudija za prethodni postupak doneo rešenje kojim je prema osumnjičenom odredio pritvor do 30 dana, zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će se kriti u slučaju boravka na slobodi, zbog osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, kao i da bi mogao u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.
Protiv ovog rešenja osumnjičeni i njegov branilac imaju pravo žalbe krivičnom vanpretresnom veću suda, u roku od tri dana od prijema rešenja.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ODREĐEN PRITVOR Osumnjičenom za ubistvo majke na Zvezdari preti kazna do 40 godina zatvora

Izvor: 011vodič.com, 10.Jul.2019

Foto: Aleksandar Slavković / RAS Srbija Viši sud u Beogradu odredio je danas pritvor Nemanji M. (54), osumnjičenom da je pre dva dana ubio majku Stanojku M. (83) u porodičnoj kući na Zvezdari. Osumnjičeni je prethodno na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu rekao da će svoju odbranu izneti...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.