Osumnjičen da je zapalio pogon bivše firme

Izvor: Studio B, 06.Maj.2015, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičen da je zapalio pogon bivše firme

Policija je rano jutros privela muškarca (30) zbog sumnje da je izazvao požar u pogonu bivše firme koja je sad u vlasništvu JP "Poslovni prostor", saopštio je MUP.

Oko 3.30 sati policija je primetila osumnjičenog na Futoškom putu, "kako beži iz objekta neposredno posle izbijanja požara, koji je ubrzo zahvatio krov i trideset metara dugu proizvodnu halu".

Vatrogasna jedinica ugasila je požar, a osumnjičeni je doveden u službene prostorije policije, navodi se u saopštenju.

Protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava, u redovnom postupku, jer je tužilaštvo odlučilo da se radi o krivičnom delu izazivanja opšte opasnosti.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

NS: Osumnjičen da je zapalio pogon bivše firme

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Maj.2015

Policija je rano jutros privela muškarca (30) zbog sumnje da je izazvao požar u pogonu bivše firme koja je sad u vlasništvu JP "Poslovni prostor", saop tio je MUP...Oko 3.30 sati policija je primetila osumnjičenog na Futoškom putu, "kako beži iz objekta neposredno posle izbijanja požara, koji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.