Osam srpskih državljana uhapšeno zbog droge u Španiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Apr.2018, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osam srpskih državljana uhapšeno zbog droge u Španiji

Devet osoba, od kojih osam državljana Srbije i jedan državljanin Hrvatske, uhapšeni su u zajedničkoj policijskoj akciji Španije i Srbije u Barseloni i Valensiji, tokom koje su otkrivene tri ilegalne laboratorije za proizvodnju marihuane.

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, u laboratorijama je pronađen zasad sa više od 2.500 biljaka, čija je ukupna težina procenjena na oko 2,5 tone.

Uhapšeni su srpski državljani G.A. (1980), M.Š. (1977), S.Č. (1962), B.V. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << (1980), V.N. (1978), N.M. (1980), D.Š. (1983), V.K. (1977) i hrvatski državljanin M.M. (1979).

Nakon izvršenih pretresa stanova osumnjičenih na teritoriji Srbije u toj akciji zaplenjeno je više putničkih vozila i pronađene su veće količine novca.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.