Optužnica protiv transvestita Gorana Abdulova za ubistvo ljubavnika

Izvor: Večernje novosti, 07.Sep.2018, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Optužnica protiv transvestita Gorana Abdulova za ubistvo ljubavnika

Abdulov je uhapšen početkom jula zbog sumnje da je izbo na smrt Marka Radovića (24), studenta iz Bosne i Hercegovine, u iznajmljenom stanu u Zemunu VIŠE tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Gorana Abdulova (34) za ubistvo i predložilo je da mu se produži pritvor, kako saznaju "Novosti".Pročitajte još: Voleo je Marka, ubio ga je u samoodbraniAbdulov je uhapšen početkom jula zbog sumnje da je izbo na smrtMarka Radovića (24), studenta iz Bosne i Hercegovine, u iznajmljenom stanu u Zemunu.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Podignuta optužnica protiv transvestita za ubistvo Marka Radovića

Izvor: Press, 07.Sep.2018

. Više tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Gorana Abdulova (34) za ubistvo i predložilo je da mu se produži pritvor, pišu "Novosti".

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.