Optuženi za divljanje u Beton hali tvrde da nisu bili tamo

Izvor: Večernje novosti, 11.Jan.2019, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Optuženi za divljanje u Beton hali tvrde da nisu bili tamo

Na današnjem suđenju ni jedan nije hteo da iznosi odbranu i odgovara na pitanja. Prvo tužilaštvo tvrdi da su krivi za nasilničko ponašanje, za šta je zaprećena kazna od šest meseci do pet godina OPTUŽENI za upad u klub "Komitet" u beogradskoj Beton hali, njih desetorica, negirali su danas pred Prvim osnovnim sudom delo koje im se stavlja na teret, tvrdeći da nisu krivi. Prvo tužilaštvo tvrdi da su krivi za nasilničko ponašanje, za šta je zaprećena kazna od šest >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << meseci do pet godina zatvora.Pročitajte još: POGLEDAJTE: Zbog "Komiteta" pali vandali bliski Velji Nevolji Postupak se vodi protiv Miloša Hrkmana, Predraga Košprdića, Marka Čičkovića, Stefana Bjelivuka, Aleksandra Vidovića, Marka Milosavljevića, Mladena Vučetića, Milana Jezdimirovića, Borisa Karapandžića i Inela Čantrića. Prema optužnom predlogu oni su 6. oktobra prošle godine upali u klub, prethodno onesposobivši radnike obezbeđenja. Tvrdi se da su lomili inventar, a tom prilikom je povređeno i nekoliko gostiju.Pročitajte još: DIVLjANjE U "KOMITETU": Uhapšene još dve osobe zbog napada u Beton hali Na današnjem suđenju ni jedan od njih nije želeo da iznosi odbranu i odgovara na pitanja, tvrdeći da nisu bili u "Komitetu", pa da samim tim nikoga nisu napali. Nastavak pretresa zakazan je za 12. febrauar kada će biti saslušani oštećeni i svedoci.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Optuženi za incident u "Komitetu" negiraju da su bili tamo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jan.2019

Desetorica okrivljenih za nasilničko ponašanje u beogradskoj Beton hali, početkom oktobra u klubu "Komitet" negirali su danas na početku suđenja da su učestvovali u tom incidentu tvrdeći da uopšte nisu bili u tom klubu...Svi se terete za krivično delo nasilničko ponašanje jer su u noći između...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.