Optužen muškarac zbog pretnje radnici kladionice u Glogonju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Okt.2022, 05:28

Optužen muškarac zbog pretnje radnici kladionice u Glogonju

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je optužni predlog sudu protiv A.M. zbog sumnje da je pretio radnici kladionice I.C. jer je odbila da ga usluži pićem.

Tužilaštvo je predložilo sudu da se A.M. osudi na kaznu zatvora i da mu se izrekne mera bezbednosti zabrane približavanja i komunikacije sa oštećenom, navodi se u saopštenju tog tužilaštva.

On se tereti za krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Optuženi je 13. marta u Glogonju, ugrozio sigurnost oštećene I.G. zaposlene u kladionici, uputivši joj pretnje da će napasti na njen život i telo, jer je odbila da ga usluži pićem zbog završetka smene.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.