Opozicija traži hitnu sednicu Skupštinje grada Niša zbog prodaje socijalnih stanova funkcionerima i njihovim rođacima

Izvor: Danas, 22.Sep.2021, 13:34

Opozicija traži hitnu sednicu Skupštinje grada Niša zbog prodaje socijalnih stanova funkcionerima i njihovim rođacima

Opoziciona odbornička grupa “Niš moj grad” podnela je danas zahtev za sazivanje hitne sednice Skupštine grada kako bi se raspravljalo o tome ko se od gradskih i političkih funcionera i njihovih srodnika nalazi na preliminarnoj listi za dobijanje takozvanih “socijalnih stanova”, te ustanovila odgovornosti svih koji su to omogućili.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Gradonačelnica Niša ima zeta, a on nema stan – opozicija traži novi konkurs

Izvor: N1 televizija, 22.Sep.2021

U Nišu se ne stišava bura pošto je javnost saznala da je zet gradonačelnice prošao na konkursu Gradske stambene agencije za kupovinu dvosobnog stana po nižoj ceni. Kako je zet Dragane Sotirovski dospeo na 24. mesto jedne od rang lista - pita opoziciona odbornička grupa "Niš - moj grad" i traži...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.