Oporavlja se učenica povređena u Sokobanji

Izvor: Mondo, 01.Apr.2013, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oporavlja se učenica povređena u Sokobanji

Devojčica koja je teško povređena u Sokobanji, kada se polomio stub ringišpila, uspešno se oporavlja, svesna i je i komunikativna, sa stabilnim vitalnim funkcijama. Troje od još sedmoro povređene dece danas će biti pušteno kući iz bolnice.

Devojčica je sa korektnim motoričkim funkcijama i stekli su se uslovi da sa odeljenja intenzivne nege bude prevedena na regularno odeljenje, kazao je Tanjugu neurohirurg prof. dr Ivan Stefanović.

On je napomenuo da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ona biti pod stalnim nadzorom lekara u skladu sa povredama i rizicima koje te povrede nose.

Devetoro učenika je juče povređeno, od kojih devojčica teže, kada se polomio stub ringišpila u izletištu Borići u Sokobanji. Slobode su lišeni vlasnica ringišpila i jedan radnik.

Direktorka Klinike za dečju hirurgiju i ortopediju niškog Kliničkog centra prof. dr Anđelka Slavković, gde je smešteno još sedmoro povređene dece, rekla je Tanjugu da su sva deca dobro i da će troje njih danas biti otpušteno sa te klinike. Još četvoro dece biće zadržano kako bi neke analize bile ponovljene, napomenula je Slavković.

(Tanjug, foto ilustracija: Guliver /Getty Images)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Niš: Devojčica se uspešno oporavlja

Izvor: B92, 01.Apr.2013

Niš -- Devojčica koja je teško povređena u Sokobanji kad se polomio stub ringišpila, uspešno se oporavlja, svesna je i komunikativna, sa stabilnim vitalnim funkcijama..."Devojčica je sa korektnim motoričkim funkcijama i stekli su se uslovi da sa odeljenja intenzivne nege bude prevedena na regularno...

Nastavak na B92...

SREĆA U NESREĆI: Oporavlja se devojčica povređena kada se raspao ringišpil u Sokobanji

Izvor: S media, 01.Apr.2013

Devojčica koja je teško povređena u Sokobanji, kada se polomio stub ringišpila, uspešno se oporavlja, svesna je i komunikativna, sa stabilnim vitalnim funkcijama, rekao je Tanjugu neurohirurg prof. dr Ivan Stefanović..."Devojčica je sa korektnim motoričkim funkcijama i stekli su se uslovi da...

Nastavak na S media...

Povređena deca dobro, drugari ostaju

Izvor: Mondo, 01.Apr.2013

Devojčica koja je teško povređena u Sokobanji, kada se polomio stub ringišpila, uspešno se oporavlja, svesna i je i komunikativna, sa stabilnim vitalnim funkcijama. Troje od još sedmoro povređene dece danas će biti pušteno kući iz bolnice. Njihovi drugari ostaju na rekreativnoj...Devojčica...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.