Odgovorni za nesreću na Ostružničkom mostu pušten da se brani sa slobode

Izvor: Blic, 17.Feb.2016, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odgovorni za nesreću na Ostružničkom mostu pušten da se brani sa slobode

Bahtijar Sinanović (46) iz Tutina, koji je osumnjičen da je juče ujutru izazvao nesreću na obilaznici kod Dobanovaca u kojoj je poginuo njegov rođeni brat Hasin Sinanović (44), pušten je danas iz pritvora da se brani sa slobode, saznaje "Blic".

Prema prvim tezultatima istrage, Sinanović je vozeći svoj "opel" na suženju puta prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa kamionom koji mu je dolazio u susret.

Od siline udara, njegov brat Hasin je ispao iz automobila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i na mestu poginuo.

Kako "Blic" saznaje, Sinanoviću je najpre određeno policijsko zadržavanje od 48 sati, ali je danas odlukom tužilaštva pušten da se brani sa slobode uz zabranu napuštanja boravišta, a takođe su mu uzete i isprave - pasoš, lična karta i vozačka dozvola.

Sinanović, koji je inače iz Tutina, trenutno boravi u Holandiji.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.