Obrt u slučaju kupca Megatrenda: Dejan Đorđević priveden zbog lažnog prijavljivanja

Izvor: Večernje novosti, 07.Dec.2019, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obrt u slučaju kupca Megatrenda: Dejan Đorđević priveden zbog lažnog prijavljivanja

Kupac univerziteta "Megatrend" Dejan Đorđević priveden je po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo "lažno prijavljivanje" Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, danas je Dejan Đorđević priveden i zadržan zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo „lažno prijavljivanje“ iz člana 334. Krivičnog zakonika.PROČITAJTE JOŠ: Đorđević: Jovanoviću, idi na odmor u >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Francusku; Jovanović: Nije uplatio ni plate, ni ratu za kredit, nije imao ni 7.500 za notara. Vraćam se u svoj kabinet i raskidam ugovor Đorđević, koji je u javnosti poznat kao kupac univerziteta "Megatrend", lažno je prijavio da je nad njim izvršeno krivično delo razbojništvo iz člana 206. KZ i on će u roku od 48 sati biti priveden na saslušanje, navodi se u saopštenju ovog tužilaštva.Đorđević je u petak prijavio da su ga napala dvojica muškaraca. Kako se saznaje, policija je obavila razgovor sa njima, a reč je o vlasniku stana i njegovom sinu, od kojih Đorđević iznajmljuje prostor. Oni su izjavili da su u petak došli u stan, kako bi pokušali da ga isele, jer mesecima ne plaća zakupninu. Oni su, kako se saznaje, iz stana izneli dva televizora, koji su njihovo vlasništvo.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija: U Beogradu uhapšen D.Dj.

Izvor: Beta, 07.Dec.2019

Policija je saopštila da je danas u Beogradu uhapsila D.Dj. (1971), po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva, zbog posotjanja osnova sumnje da je počinio  krivično delo lažno prijavljivanje.Sumnja se da je on policiji lažno prijavio da je napadnut od strane nepoznatih lica i da je nad njim...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.