Izvor: Beta, 07.Dec.2019, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija: U Beogradu uhapšen D.Dj.

Policija je saopštila da je danas u Beogradu uhapsila D.Dj. (1971), po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva, zbog posotjanja osnova sumnje da je počinio  krivično delo lažno prijavljivanje.Sumnja se da je on policiji lažno prijavio da je napadnut od strane nepoznatih lica i da je nad njim izvršeno razbojništvo.D.DJ-u je odredjeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu, kaže se u saopštenju policije.U pitanju je, kako je ranije objavio dnevnik Blic, Dejan Đorđević, neuspešni kupac univerziteta Megatrend.Naime, on je ranije policiji rekao da su mu sinoć u stan upala tri nepoznata muškarca i oduzela dva televozora i tom prilikom ga lakše povredila.Kako se ispostavilo, u pitanju su vlasnici stana, kojima je dugovao novac za kiriju, i koju su mu najavili dolazak.Inače, Djordjević je početkom decembra figurirao kao kupac privatnog univeztieta Megatrend, a u medijima je najavljivano da  taj univezitet u vlasništvu Miće Jovanovića prodat za 56,1 milion evra nemačkom konzorcijumu fondova koji predstavlja Dejan Djordjević.Nekoliko dana kasnije Mića Jovanović je objavio da odustaje od prodaje Megatrenda jer Djordjević nije ispunio ništa od dogovorenog.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen Leskovčanin koji se prethodnih dana predstavljao kao kupac "Megatrenda"

Izvor: JužneVesti.com, 07.Dec.2019

Policija je u Beogradu uhapsila čoveka koji se sumnjiči za lažno prijavljivanje, a brojni mediji prenose da je reč o Dejanu Đorđeviću, rodom iz Leskovca, čoveku koji se prethodnih dana predstavljao kao novi dekan i kupac "Megatrenda".

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.