Kupac Univerziteta Megatrend uhapšen zbog lažne prijave

Izvor: RTS, 07.Dec.2019, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kupac Univerziteta "Megatrend" uhapšen zbog lažne prijave

Po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu, uhapšen je D. Đ. zbog sumnje da je lažno prijavio da je nad njim izvršeno razbojništvo upadom tri muškarca u stan, jer se ispostavilo da su u pitanju bili vlasnici stana.
D. Đ. je inače osoba koja je trebalo da kupi Univerzitet "Megatrend" od Miće Jovanovića, kažu u tužilaštvu, navodi Tanjug.
Jovanović je u četvrtak saopštio da od >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prodaje Univerziteta "Megatrenda" odustaje jer je prevaren.
Osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo lažno prijavljivanje, a u tužilaštvu će biti ispitan u ponedeljak, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.
D. Đ. je lažno prijavio da su mu sinoć u stan ušla tri nepoznata muškarca i oduzela mu dva televizora i lakše ga povredila.
Ispostavilo se da su u pitanju vlasnici stana kojima je osumnjičeni dugovao novac za kiriju i koji su mu prethodno najavili svoj dolazak.
Osumnjičenom D. Đ. određeno je zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu. 
U Tužilaštvu kažu da se protiv D. Đ. vodi više krivičnih postupaka zbog krivičnih dela nedavanje izdržavanja, prevara i zloupotreba službenog položaja.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšena osoba koja je trebala da kupi "Megatrend"

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Dec.2019

BEOGRAD- Dejan Đorđević, koji je kupac Univerziteta "Megatrend" u Beogradu, uhapšen je danas zbog sumnje da je lažno prijavio da je nad njim izvršeno razbojništvo.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.