Obrenovac: Spaljeno 370 kilograma narkotika i drugih supstanci

Izvor: Blic, 20.Feb.2015, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obrenovac: Spaljeno 370 kilograma narkotika i drugih supstanci

U Termoelektrani "Nikola Tesla" (TENT-a) u Obrenovcu danas je uništeno oko 370 kilograma narkotika i drugih psihoaktivnih kontrolisanih supstanci za koje su izdata rešenja i naredbe nadležnog Višeg Suda u Sremskoj Mitrovici, saopštio je MUP.

Uništeno je 186 kilograma heroina, kao i 184 kilograma marihuane, koja se nalazila skladištena u Policijskoj upravi u Sremskoj Mitrovici.

Ulična vrednost uništenih narkotika je oko milijardu i 250.000 dinara.

Transport >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od mesta deponovanja do mesta uništenja i sam tok uništenja obezbedjivali su pripadnici MUP-a.

Uništenje narkotika je pratila Komisija Vlade Republike Srbije za praćenje postupka uništenja psihoaktivnih kontrolisanih supstanci, Predsednica Komisije Vlade za psihoaktivne kontrolisane supstance, komisija Višeg Suda u Sremskoj Mitrovici, kao i komisija Termoelektrane "Nikola Tesla".

Praćenje postupka, kao i veštačenje narkotika obavljeno je u skladu sa Uredbom i referentna laboratorija za ispitivanje psihoaktivnih kontrolisanih supstanci. Današnje uništavanje narkotika nastavak je akcije uništavanja zaostalih narkotika, koje u pojedinim policijskim upravama nisu uništavane od 1995.

Postupak uništavanja psihoaktivnih kontrolisanih supstanci kontinuirano će se sprovoditi i u narednom periodu u Termoelektrani "Nikola Tesla" u Obrenovcu, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) TERMOELEKTRANA U OBRENOVCU: Pogledajte kako je policija spalila 370 kg heroina i marihuane

Izvor: Kurir, 20.Feb.2015

U akciji je uništeno 186 kilograma heroina, kao i 184 kilograma marihuane, koji su se nalazili skladišteni u Policijskoj upravi u Sremskoj Mitrovici..BEOGRAD - U Termoelektrani Nikola Tesla (TENT-a) u Obrenovcu, danas je uništeno oko 370 kilograma narkotika, za koje su izdata rešenja i naredbe...

Nastavak na Kurir...

Spaljena velika količina droge

Izvor: RTS, 20.Feb.2015

Oko 370 kilograma narkotika i drugih psihoaktivnih kontrolisanih supstanci uništeno u Termoelektrani "Nikola Tesla" (TENT) u Obrenovcu. . Po rešenju koje je izdao nadležni Viši Sud u Sremskoj Mitrovici, uništeno...

Nastavak na RTS...

Uništeno 370 kilograma narkotika

Izvor: B92, 20.Feb.2015

U Termoelektrani "Nikola Tesla" u Obrenovcu je uništeno oko 370 kilograma narkotika i drugih psihoaktivnih kontrolisanih supstanci...Za uništavanje narkotika su izdata rešenja i naredbe nadležnog Višeg suda u Sremskoj Mitrovici, saopštio je MUP...Uništeno je 186 kilograma heroina, kao i 184 kilograma...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.