Obilni pljuskovi praćeni grmljavinom zahvatili i delove Vojvodine, u Novom Pazaru evakuisane tri osobe, u Užicu dve i dvomesečna beba (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Maj.2024, 02:04

Obilni pljuskovi praćeni grmljavinom zahvatili i delove Vojvodine, u Novom Pazaru evakuisane tri osobe, u Užicu dve i dvomesečna beba (VIDEO)

Nevreme praćeno grmljavinom, obilnim lokalnim pljuskovima, gradom i jakim vetrom zahvatilo je Zlatiborski okrug- Bajinu Baštu, Čajetinu, Užice, Požegu i Kosjerić, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije. Jak pljusak zahvatio je i Novi Sad, u Somboru stradala ženska osoba.

Nakon Zlatiborskog, nevreme je zahvatilo i Kolubarski okrug. Snažna oblačnost stiže i do Podrinja donoseći jake padavine, a u zoni pljuskova i olujni vetar, dok je obilnu kišu, koja se sručila na Požegu u jednom trenutku zamenio grad, javio je RTS.

View this post on Instagram

A post shared by Užice Online (@uzice.online)

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

PROMENLJIVO I NESTABILNO VREME Srbija na udaru oluja, kiše i grada, temperature idu do 29 stepeni

Izvor: Blic, 21.Maj.2024

U Srbiji će danas biti promenljivo, toplo i nestabilno, mestimično sa kišom, posle podne i sa lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.