OVO SU OSTACI MINIRANOG AUDIJA: Podmetnuta bomba ispod automobila prijatelja braće Šaranović, teško povređena državljanka Španije (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 11.Avg.2018, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO SU OSTACI MINIRANOG AUDIJA: Podmetnuta bomba ispod automobila prijatelja braće Šaranović, teško povređena državljanka Španije (FOTO)

U eksploziji bombe u Zemunu, podmetnute pod automobil, noćas je teško povređena mlađa strana državljanka (25). Mlađa strana državljanka (24) povređena je u noći između petka i subote oko 2.30 sati u eksploziji u Zemunu, a prema nezvaničnim informacijama, bomba podmetnuta pod automobil, navodno, nije bila namenjena njoj.Podmetnuta bomba u naselju Galenika bila je namenjena muškarcu sa kojim je devojka španskog porekla bila u društvu, od ranije poznatom policiji zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << svoje kriminalne prošlosti.Vozač "audija" bio je Strahinja Stojanović (28), nezvanično saznaje N1. Stojanović se, inače, pojavio i kao svedok na suđenju za ubistvo brata Luke Bojovića, Nikole.Sumnja se da je Stojanović bio blizak sa braćom Šaranović, koji su ubijeni tokom kriminalnih obračuna i čija je porodica od 2009. u sukobu sa klanom Luke Bojovića.Otac Strahinje Stojanovića, Paja, ubijen je 2015. kada su ga, takođe u Zemunu, ubice likvidirale sa nekoliko hitaca.Pročitajte još - Bombaška likvidacija Bojovićevog saradnika (FOTO/VIDEO)Okupljeni stanari obližnjih zgrada, kažu da je detonacija bila izuzetno jaka, a da je vlasnik vozila neposredno pre eksplozije ušao u auto, zatim ubrzo izašao iz njega, te je nekoliko sekundi kasnije "audi" detoniran.Kriminalistička policija obavila je uviđaj, sumnja se da je motiv za postavljanje bombe - sukob između kriminalnih klanova.Državljanka Španije je sa njim, navodno, ušla u vozilo kao suvozač, ali je on zaboravio da ponese telefon i izašao iz kola kada je došlo do detonacije.Automobil je izgoreo, a devojka je uspela da se spasi, tako što se izvukla iz kola.Lekari su je zatekli kako leži kraj automobila, a zatim prevezli u najbližu bolnicu.(Telegraf.rs)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

U RAZNETOM AUDIJU BIVŠA MIS MARBELjE: Ko je Španjolka koja je povređena u Zemunu (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 11.Avg.2018

Olatz Bilbao Gonzales , rođena 1998., bivša mis Marbelje, povređena je u noći između petka i subote oko 2.30 sati u eksploziji u Zemunu Olatz Bilbao Gonzales, rođena 1998. ,bivša mis Marbelje, povređena je u noći između petka i subote oko 2.30 sati u eksploziji u Zemunu,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.