Izvor: Blic, 11.Maj.2023, 15:27

OTKRIVAMO KO JE JEDAN OD UHAPŠENIH ČLANOVA BALKANSKOG KARTELA Njegov nadimak se čuo na suđenju Velji Nevolji: Pao "Deda" ili "Đeneral" čiji je identitet bila MISTERIJA

U istorijskoj akciji policije, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapšeno je 13 osoba osumnjičenih da su pripadnici balkanskog narko-kartela. Kako saznaje "Blic", među njima je i Miroslav Starčević, čovek koji se na suđenju klanu Belivuk-Miljković spominjao kao Deda i Đeneral.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VOĐE BAKANSKOG KARTELA SU ĐENERAL I MLADEN LAZAREVIĆ! Među članovima kriminalne gupe poznata imena iz podzemlja

Izvor: Blic, 11.Maj.2023

U velikoj međunaradonoj akciji "Izi" u kojoj su uhapšeni pripadnici "balkanskog kartela" uhapšeno je 13 osoba, među kojima su i Pink Panter Dragan Đorđević Gaga, kao i Gligorije Peljević (73).

Nastavak na Blic...

U velikoj balkanskoj akciji pao "Deda": Često se pominjao na suđenju Belivukovom klanu

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Maj.2023

BEOGRAD - U velikoj akciji policije i Tužilaštva za organizovani kriminal u Srbiji uhapšen je Miroslav Starčević, zvani Đeneral, odnosno Deda, javljaju beogradski mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

"BLIC" OTKRIVA Ovo su svih 13 uhapšenih vođa narko-kartela: Debeli dosijei, hapšeni, ranjavani, učestvovali i u FILMSKIM PLJAČKAMA

Izvor: Blic, 11.Maj.2023

U istorijskoj akciji policije i Tužilaštva za organizovani kriminal uhapšeno je 13 osoba, osumnjičenih da su pripadnici balkanskog narko-kartela! "Blic" otkriva sva imena uhapšenih.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.