OTAC PREBIO PEDOFILA koji mu je napastvovao ćerku

Izvor: NaDlanu.com, 03.Jun.2015, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTAC PREBIO PEDOFILA koji mu je napastvovao ćerku

U vojvođanskoj opštini Titel otac maloletne devojčice istukao je sugrađanina jer je na nedozvoljen način dodirivao njegovu kćerku, saopštila je novosadska Policijska uprava.

Tuča u kojoj je napasnik zadobio lakše telesne povrede dogodila se juče u trenutku kada je policija počela, po nalogu nadležnog tužilaštva, da prikuplja obaveštenja o napastvovanju devojčice.

Policija protiv oca devojčice nije podnela krivičnu prijavu, nego zahtev za pokretanje prekršajnog >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << postupka.

Nadležno tužilaštvo procenilo je da u tom činu nije bilo elemenata da protiv njega bude podnesena krivična prijava.

Roditelji su 24. maja titelskoj policiji podneli krivičnu prijavu protiv čoveka koji je na nedozvoljen način dodirivao njihovu kćerku. Oni su od policije zahtevali da protiv napasnika reaguje na odgovarajući način.

Titelska policija obavijestila je nadležno tužilaštvo i Centar za socijalni rad o prijavi roditelja da im je kćerka napastvovana.

Izvor: alo.rs

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.