Otac prebio napasnika

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jun.2015, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac prebio napasnika

NOVI SAD- U vojvođanskoj opštini Titel otac maloljetne djevojčice istukao je sugrađanina jer je na opscen način dodirivao njegovu kćerku, saopštila je novosadska Policijska uprava.

Tuča u kojoj je napasnik zadobio lakše tjelesne povrede dogodila se juče u trenutku kada je policija počela, po nalogu nadležnog tužilaštva, da prikuplja obavještenja o napastvovanju djevojčice.

Policija protiv oca djevojčice nije podnijela krivičnu prijavu, nego zahtjev za pokretanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << prekršajnog postupka.

Nadležno tužilaštvo procijenilo je da u tom činu nije bilo elemenata da protiv njega bude podnesena krivična prijava.

Roditelji su 24. maja titelskoj policiji podnijeli krivičnu prijavu protiv čovjeka koji je na nedozvoljen način dodirivao njihovu kćerku. Oni su od policije zahtijevali da protiv napasnika reaguje na odgovarajući način.

Titelska policija obavijestila je nadležno tužilaštvo i Centar za socijalni rad o prijavi roditelja da im je kćerka napastvovana.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otac pokazao napasniku?!

Izvor: Mondo, 03.Jun.2015

U vojvođanskoj opštini Titel otac maloletne devojčice istukao je sugrađanina jer je na opscen način dodirivao njegovu ćerku, saopštila je novosadska Policijska uprava...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Tuča u kojoj je napasnik zadobio lakše telesne povrede dogodila se juče u trenutku...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.