OSUMNjIČENI ZA UBISTVO IVANOVIĆA: Apelacioni sud vratio odluku o pritvoru trojice Srba

Izvor: Večernje novosti, 06.Dec.2018, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSUMNjIČENI ZA UBISTVO IVANOVIĆA: Apelacioni sud vratio odluku o pritvoru trojice Srba

Osnovni sud, navodi se, mora tražiti od Tužilaštva da uz zahtev za pritvor priloži sve dokaze na koje se poziva, posebno one koji se odnose na osnovanu sumnju Apelacioni sud u Prištini vratio je odluku o pritvoru trojice Srba osumnjičenih da su učestvovali u ubistvu srpskog političara Olivera Ivanovića na ponovno odlučivanje. Prvostepeni sud će tako ponovo odlučivati o pritvoru Nedeljka Spasojevića, Marka Rosića i Dragiše Markovića, javila je KTV. Pročitajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << još - ADVOKATI UHAPŠENIH SRBA: Zahtevi za pritvor zasnovani na spekulacijama, uhapšeni prebačeni u zatvor u Podujevu "Prema proceni Apelacionog suda, prvostepeni sud nije dao jasne razloge za odlučujuće činjenice u vezi s osnovanom sumnjom da su okrivljeni počinili krivična dela pod istragom, teško ubistvo i otkrivanje službene tajne", stoji u saopštenju tog suda. Osnovni sud, navodi se, mora tražiti od Tužilaštva da uz zahtev za pritvor priloži sve dokaze na koje se poziva, posebno one koji se odnose na osnovanu sumnju.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Sud vratio na ponovno odlučivanje odluku o pritvoru Srbima

Izvor: B92, 06.Dec.2018

Apelacioni sud u Prištini vratio je odluku o pritvoru trojice Srba osumnjičenih da su povezani sa slučajem ubistva Olivera Ivanovića na ponovno odlučivanje...Prvostepeni sud će tako ponovo odlučivati o pritvoru N. S., M. R. i D. M., javila je KTV..."Prema proceni Apelacionog suda, prvostepeni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.