Izvor: Blic, 11.Feb.2022, 15:27

"OD SUĐENJA PRAVITE SPEKTAKL!" Obračuni odbrane i tužilaštva na suđenju Zoranu Marjanoviću, najveća rasprava oko DNK UZORKA MRTVOG MUŠKARCA

Na današnjem suđenju Zoranu Marjanoviću, koji je optužen za ubistvo supruge Jelene Marjanović, sudija je dala uvid u spisak predmeta, tačnije šta je sve prikupljeno od dokaza u ovom slučaju, ali ono što je obeležilo današnje ročište jesu primedbe koje je odbrana Marjanovića prilagala na rad tužilaštva.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

RASPRAVA NA SUĐENJU ZA UBISTVO PEVAČICE Marjanovićevi advokati se žalili da tužilaštvo krije dokaze od njih, tužilac: "Advokat okreće glavu jer ga odgovor ni ne zanima"

Izvor: Blic, 11.Feb.2022

Na današnjem suđenju Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom da je drugog aprila 2016. godine ubio svoju suprugu pevačicu Jelenu Marjanović na nasipu u Borči, predočena je pisana dokumentacija o prikupljenim dokazima iz istražnog postupupka, a ročište su obeležile žalbe odbrane na rad Tužilaštva...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.