OBRAČUN U OSTRUŽNICI Narko diler s nanogicom imao samo sat vremena za šetnju i baš tad je izrešetan

Izvor: Blic, 08.Avg.2015, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBRAČUN U OSTRUŽNICI Narko diler s nanogicom imao samo sat vremena za šetnju i baš tad je izrešetan

Predrag Živojinović (31) iz Ostružnice, koji je u četvrtak ranjen u tom naselju, optužen je za posedovanje droge.

Obračun u Ostružnici: Nepoznati napadači pucali su na Predraga Živojinovića iz automobila i pobegli

Njemu je umesto pritvora određeno da nosi nanogicu i dozvoljena mu je jednočasovna šetnja svakog dana. Nepoznati napadači iskoristili su upravo tu priliku da presretnu i pucaju na Živojinovića.

Prema nezvaničnim saznanjima, sumnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se da je motiv napada neraščišćeni računi u vezi s drogom. Policija je, kako saznajemo, nekoliko sati posle napada privela jednog mladića iz tog naselja. On, međutim, nije osumnjičen za pokušaj ubistva, ali se veruje da ima saznanja o počiniocima. Policija je uzela i snimke nadzornih kamera sa jedne od okolnih kuća.

- Povređeni mladić još nije saslušan zbog teškog stanja u kome se nalazi. Moguće je da iza pucnjave stoji sukob u vezi s drogom, ali ne odbacujemo ni druge opcije - kaže izvor „Blica“ iz istrage.

Živojinović je ranjen prekjuče oko 13 sati kada je izašao iz kuće, seo u „smart“ i krenuo ka centru Ostružnice. Posle 600 metara, kada je usporio, prišla su mu dvojica napadača. Oni su kroz otvoren prozor ispalili nekoliko hitaca iz vatrenog oružja posle čega su pobegli. Teško ranjenog Živojinovića, koga su dva metka pogodila u stomak, u Urgentni centar su prevezli otac i brat, koji su se ubrzo pojavili na mesto pucnjave.

Vrata porodične kuće Živojinovića juče niko nije otvarao. Komšije se pribojavaju da se ne dogodi nešto slično, jer je, kažu, prava sreća da još neko nije povređen.

Na sudu opet u oktobru

Predrag Živojinović je optužen pred Višim sudom u Beogradu za posedovanje droge. Sledeće ročište na kome treba da se pojavi zakazano je za oktobar.

I. M.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.