Novi detalji užasa na Dedinju: Supruga ga videla kako kopa rupu u garaži, pa ga prijavila policiji (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 23.Okt.2019, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi detalji užasa na Dedinju: Supruga ga videla kako kopa rupu u garaži, pa ga prijavila policiji (VIDEO)

Žena S.P., umrla je prirodnom smrću, a njen sin je beživotno telo zakopao u garažu u Domentijevoj ulici Slobodan P. iz Beograda zakopao je svoju mrtvu majku u garaži u dvorištu porodične kuće na Dedinju, a njega je kako saznajemo policiji prijavila supruga. Prema nezvaničnim informacijama, žena S.P., umrla je prirodnom smrću, a njen sin je beživotno telo zakopao u garažu u Domentijevoj ulici. Slobodana je policiji prijavila njegova supruga, od koje je prema nezvaničnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << informacijama razvede, koja je rekla da je primetila da je njen suprug u garaži kuće iskopao rupu i da sumnja da je u tu rupu ubacio telo svoje preminule majke. Pročitajte još - Zakopao mrtvu majku u garaži da bi i dalje primao njenu penziju On je u izjavi policiji to i potvrdio, a sada preostaje da se i u policijskoj istrazi utvrde sve okolnosti ovog slučaja i da li je sve navedeno tačno. Njegova majka S. P. rođena je 1932. godine, a nezvanično je prema rečima njenog sina preminula 11. oktobra, a on je telo majke zakopao 20. oktobra. Sumnja se da se Slobodan na ovaj korak odlučio zbog visoke penzije koju je njegova majka primala. Biće obavljena i obdukcija tela preminule osobe, a biće utvrđen i motiv ovog slučaja.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Slobodan je mrtvu majku danima držao u krevetu, kada je telo počelo da se raspada, odlučio se na stravičan potez (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 23.Okt.2019

Žena S.P., umrla je prirodnom smrću, a njen sin je beživotno telo zakopao u garažu u Domentijevoj ulici Slobodan P. iz Beograda zakopao je svoju mrtvu majku u garaži u dvorištu porodične kuće na Dedinju. Prema nezvaničnim informacijama, žena S.P., umrla je prirodnom smrću...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.