Slobodan je mrtvu majku danima držao u krevetu, kada je telo počelo da se raspada, odlučio se na stravičan potez (VIDEO)

Novosti online/ J. D.

23. 10. 2019. u 11:34

Žena S.P., umrla je prirodnom smrću, a njen sin je beživotno telo zakopao u garažu u Domentijevoj ulici

Слободан је мртву мајку данима држао у кревету, када је тело почело да се распада, одлучио се на стравичан потез (ВИДЕО)

Foto Ž. Knežević

Slobodan P. iz Beograda zakopao je svoju mrtvu majku u garaži u dvorištu porodične kuće na Dedinju.

Prema nezvaničnim informacijama, žena S.P., umrla je prirodnom smrću pre 10 dana.

Slobodana je policiji prijavila njegova bivša supruga, koja živi u kući pored, nakon što je primetila da žene nema nekoliko dana.

Pre nego što se odlučio na ovaj stravičan potez, Slobodan je njeno telo držao u krevetu, a kada je počelo da se raspada i oseća, stavio ga je u kadu i držao sa hladnim flašama vode. Kroz par dana telo je počelo da se raspada, pa se on odlučio na stravičan potez i zakopao telo u garaži porodične kuće.

Kada je došla policija i pitala Slobodana sa kim živi, on je rekao sa majkom, a na pitanje gde je ona, odgovorio je bez razmišljanja - sahranio sam je u garaži.

Navodno nije znao da može da se sahrani o trošku države, a kako saznajemo, on je izdržavao majku, brinuo se o njoj i starao.

Slobodana su odveli u policiju na ispitivanje, a ubrzo potom su došli gorbari da otkopaju telo, kako bi se izvršila obdukcija.

Nezvanično, Slobodan je majku sahranio u garaži, kako bi i dalje nastavio da prima penziju, ali policijskom istragom biće utvrđen koji je pravi motiv.







Pratite nas i putem iOS i android aplikacije