Novi detalji detonacije na Novom Beogradu- eksploziv podmetnut, policija traži napadača?

Izvor: BKTV News, 28.Maj.2017, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi detalji detonacije na Novom Beogradu- eksploziv podmetnut, policija traži napadača?

Snažna eksplozija odjeknula je u subotu veče oko 22.40 u Bulevaru Mihajla Pupina, a prema najnovijim informacijama iz istrage, u pitanju je podmetnut eksploziv, prenosi list Kurir.

Na sreću, povređenih nije bilo, a prema poslednjim informacijama eksplodiralo je skladište automobilskog ulja Auto centra "Oportunitet". Iz okoline SIV i Ušća video se gust dim.

Prema jednoj verziji, u skladištu je eksplodirala plinska boca, a prema drugoj verziji, bačena je >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << eksplozivna naprava.

Međutim, ono što je veoma neobično, navodi ovaj list, je to što nema nikakvog kratera, niti nekih delova koji bi ukazivali na bombu ili neku eksplozivnu napravu. Za sada jedino postoje svedočenja uznemirenih građana o snažnoj eksploziji, usled koje su se zatresli prozori.

#Eksplozija #NoviBeograd #NeshavucLive pic.twitter.com/vJWHv0r2ez

Meštani koji žive u okolnim zgradam kažu da je zvuk eksplozije bio toliko jak da je probudio decu, a starije podsetio na zvuk eksplozija tokom bombardovanja Beograda.

Foto: BKTVNews

Mladen Mijatović, novinar TV Pink i autor emisije "Crna hronika", gostujući u Jutarnjem programu, izneo je najnovije detalje ove eksplozije.

"Nepoznata osoba aktivirala je eksplozivnu napravu na jedan auto-servis. Detonacija se čula u velikom delu grada, a ona je uznemirila javnost. Policija je preuzela sve mere kako bi utvrdila sve detalje, kao i krivca, odnosno onoga ko je mogao da napravi veliku štetu", istakao je Mijatović.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.