Eksplozija na Novom Beogradu

Izvor: RTS, 27.Maj.2017, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija na Novom Beogradu

Nema povređenih u eksploziji koja se dogodila na Novom Beogradu u Bulevaru Mihajla Pupina, saopštio je MUP. Uviđaj je u toku, a uzroci eksplozije biće naknadno utvrđeni.
Snažan zvuk nalik detonaciji odjeknuo je Novim Beogradom, oko 22.40, u blizini zgrade poznate kao "Crvenkapa" u Bulevaru Mihajla Pupina.

Reporter RTS-a javlja da se na mestu eksplozije nalaze dvoje vatrogasnih vozila, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i policijske ekipe sa psima tragačima.
Desetak građana iz okolnih zgrada rekli su da su se u stanovima zatresli prozori i roletne i da ih je detonacija podsetila na bombardovanje 1999. godine.
Zasad nema informacija o izvoru detonacije.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

MUP: U eksploziji na Novom Beogradu nije bilo povredjenih

Izvor: Beta, 27.Maj.2017

U eksploziji koja se večeras oko 22.45 dogodila na Novom Beogradu u Bulevaru Mihajla Pupina nije bilo povredjenih, saopštio je večeras MUP. Dodaje se da je uvidjaj u toku i da će uzroci eksplozije biti naknadno utvrdjeni.Kako su preneli mediji snažan zvuk nalik detonaciji odjeknuo je Novim Beogradom...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.