Nove pretnje tužiocu za ratne zločine

Izvor: Blic, 17.Sep.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove pretnje tužiocu za ratne zločine

Iako službe bezbednosti rade na otkrivanju članova antihaškog lobija koji stoji iza pretnji upućenih Vladimiru Vukčeviću, tužiocu za ratne zločine, poruke preteće prirode još stižu na njegovu adresu.



Tužilaštvo je do sada dobilo oko 40 pretećih pisama, pri čemu su, kako tamo navode, one sve ozbiljnije, ali i sa privatnim sadržajem.

- One su sada ilustrovane fotografijama na kojima su čak i detalji poput registarskih tablica Vukčevićevog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << automobila. Očigledno autori žele da poruče da su mu veoma blizu. Tužilac je i juče dobio pismo u kojem mu pojedini mediji prete da će objaviti diskreditujuće fotografije o njegovom privatnom životu. Ovo što antihaški lobi trenutno preduzima je jasna poruka da znaju i prate njegovo kretanje - kažu u tužilaštvu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pretnje Vukčeviću iz "Pravde"

Izvor: RTS, 17.Sep.2008

Tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević dobio je elektronskom poštom pismo od lista "Pravda", u kome sa upozorava da poseduju njegove slike "sa izvesnom gospođom". U mejlu se navodi da list "Pravda" poseduje kompromitujuće fotografije tužioca...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.