Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Sep.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

List "Pravda" ucenjuje tužioca za ratne zločine Vukčevića

BEOGRAD - Tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević dobio je e-mail iz redakcije lista "Pravda" u kojem se navodi da taj list poseduje kompromitujuće fotografije tužioca koje namerava da objavi. Portparol Tužilaštva Bruno Vekarić rekao je da u tom pismu ima elemenata pretnje i ucene. U mejlu se navodi da list poseduje kompromitujuće fotografije tužioca Vukčevića sa izvesnom ženom i od njega traži komentar tih fotografija i informaciju o tome ko je ta žena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Vekarić je kazao da će Tužilaštvu ubuduće procesuirati takve slučajeve.

"Do sada nismo želeli da dajemo važnost takvim stvrima, od sutra okrećemo novi list. Sutra zaseda naš kolegijum i obzirom da pismo ima elemenata ucene i ugrožvanja prava privatnosti, ubuduće ćemo procesuirati takve stvari i podizaćemo krivične prijave", kazao je Vekarić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.