Noć u BG:Dve devojke povređene u udesima, 124 intervencije

Izvor: B92, 22.Avg.2016, 07:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noć u BG:Dve devojke povređene u udesima, 124 intervencije

Dve osobe su lakše povređene u dve saobraćajne nesreće, koje su se dogodile u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Jedna devojka (26) povređena je nakon što je jutros u 06.29 časova udarila vozilom u bankinu na autoputu u smeru ka Nišu, u pravcu Medaka, a pomoć joj je ukazana na licu mesta.

Još jedna osoba ženskog pola (28) povređena je u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila sinoć u 19.24 časova u Obrenovačkom Drumu, i prevezena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Urgentni centar.

Hitna pomoć protekle noći je intervenisala 124 puta, od kojih 31 na javnom mestu.

Za pomoć su se javljali svi hronični bolesnici, od kojih najviše astmatičari, a potom srčani bolesnici i hipertoničari, kao i osobe sa malignitetom.

U Beogradu su se juče dogodile tri saobraćajne nesreće, u kojima je jedna osobe ženskog pola, starosti oko 70 godina, teže povređena u Belom potoku, i prevezena u Urgentni centar.

Hitna pomoć je juče intervenisala 111 puta, od kojih 34 na javnom mestu, dodala je Macura.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.