Izvor: RTS, 24.Jul.2021, 19:30

Niš, uhapšen zbog sumnje da je napao žene na prešačkom prelazu

Policija u Nišu uhapsila je osumnjičenog da je dve žene udario po glavi pošto su one prethodno stale u odbranu starije žene koja se sporo kretala na pešačkom prelazu.
Uhapšen je M. A. (1983), zbog sumnje na nasilničko ponašanje, saopštio je MUP.
M. A. se tereti da je danas u Bulevaru Nemanjića u Nišu, na pešačkom prelazu, izašao iz svog automobila i dvema ženama zadao udarce po glavi.
One su prethodno stale u odbranu starije žene >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koja se sporo kretala prelazeći pešački prelaz, dok je on iz automobila trubio.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nestrpljivo trubio na pešačkom pa izašao iz kola i napao dve žene

Izvor: Radio 021, 24.Jul.2021

Policija u Nišu je uhapsila M. A. (38), osumnjičenog za nasilničko ponašanje.

Nastavak na Radio 021...

Uhapšen muškarac koji je dvema ženama zadao udarce po glavi na Bulevaru Nemanjića

Izvor: JuznaSrbija.info, 24.Jul.2021

Kako su potvrdilu u PU Niš, policija je brzo uhapsila M. A. (1983), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje...On se tereti da je danas u Bulevaru Nemanjića u Nišu, na pešačkom prelazu, izašao iz svog automobila i dvema ženama zadao udarce po glavi. One...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.