Niš, tri tuče za dva sata – osam povreda

Izvor: RTS, 19.Feb.2017, 01:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš, tri tuče za dva sata – osam povreda

Ekipe niške Hitne pomoći intervenisale su zbog tri tuče koje su se dogodile u razmaku od samo dva sata, a u kojima je lakše povređeno osam osoba.
"Dežurna ekipa najpre je oko 21 čas zbrinula četiri osobe koje su povređene u tuči kod grčkog konzulata, potom dve koje su povređene u tuči u Ražnjanskoj ulici i još dve kojima je pomoć najpre pružena u ambulanti Crveni krst", rekli su jutros za >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Betu u Hitnoj pomoći.
Prema rečima lekara sve povređene osobe, među kojima je bilo i tinejdžera, prebačene su u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.
U tučama, dodali su u Hitnoj pomoći, nisu učestvovali navijači koji su pratili utakmice košarkaškog Kupa "Radivoja Koraća".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.