Izvor: RTS, 19.Maj.2022, 13:29

Niš, identifikovani maloletnici koji su prijavljivali da je postavljena bomba

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu juče su, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu identifikovali četvoricu maloletnika, dvojicu starosti 17 i dvojicu 16 godina, koji se sumnjiče da su pozivali Gimnaziju "Bora Stanković" u Nišu i prijavili da je u školi postavljena bomba.
Oni se sumnjiče da su, po prethodnom dogovoru, kupili SIM karticu, a potom prijavili da će eksploziv biti aktiviran za pola sata.
Kontradiverzionim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pregledom utvrđeno je da je prijava lažna.
Četvorici osumnjičenih, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo izazivanje panike i nereda.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maloletnici se sumnjiče za lažno dojavljivanje o bombi u Nišu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Maj.2022

Niška policija je identifikovala četvoricu maloletnika koji se sumnjiče za lažno dojavljivanje o bombi u Gimnaziji "Bora Stanković", saopštila je 19. maja lokalna policija grada na jugu Srbije, prenosi Beta. Oni se sumnjiče da su, po prethodnom dogovoru, kupili SIM karticu, a potom prijavili...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.