Izvor: RTS, 05.Avg.2021, 14:01

Ninoslav Jovanović pravosnažno osuđen na doživotnu robiju

Apelacioni sud u Nišu pravosnažno je osudio na doživotnu robiju Ninoslava Jovanovića iz sela Malča za otmicu i produženo krivično delo silovanja dvanaestogodišnje devojčice, potvrdila je za RTS pi-ar Suda Snežana Milošević.
Na taj način potvrđena je presuda Višeg suda u Nišu od 5. januara ove godine kojom mu je izrečena najteža kazna predviđena Krivičnim zakonikom Srbije.
To je prva izrečena kazna doživotnog zatvora, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je propisana "Tijaninim zakonom", koji je usvojen 2019. godine.
Ninoslav Jovanović je višestruki povratnik koji je u zatvoru do sada proveo više od 20 godina. Devojčicu je oteo 20. decembra 2019. godine i zlostavljao je narednih 10 dana.
Devojčica je pronađena krajem decembra, a u potragu su bile uključene stotine pripadnika policije, BIA, Vojske Srbije, prijatelji, rođaci, kao i građani dobrovoljci.
Jovanović se skrivao u svom rodnom selu Malča do 5. januara, kada je uhvaćen u blizini groblja.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ninoslav Jovanović pravosnažno osuđen na doživotnu robiju

Izvor: JuznaSrbija.info, 05.Avg.2021

Apelacioni sud u Nišu pravosnažno je osudio na doživotnu robiju Ninoslava Jovanovića iz sela Malča za otmicu i produženo krivično delo silovanja dvanaestogodišnje devojčice, potvrdila je za RTS pi-ar Suda Snežana Milošević...Na taj način potvrđena je presuda Višeg suda u Nišu od 5. januara...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.